Karta

 Jakarta Soekarno-Hatta Flygplats

Ska du flyga till eller från Jakarta Soekarno-Hatta eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Jakarta Soekarno-Hatta flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Jakarta Soekarno-Hatta eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Jakarta Soekarno-Hatta så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Jakarta Soekarno-Hatta flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Jakarta.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Jakarta.

Flygplatser i närheten av Jakarta Soekarno-Hatta:

 Vem flyger till Jakarta Soekarno-Hatta

 Kontakinformation

Jakarta Soekarno-Hatta Flygplats

Adress:
Building 601,
PO Box 1245 BUSH,
Jakarta 19101,
INDONESIA

Telefon:+62 (21) 5507015
Fax:+62 (21) 5506823

Webbplats:

Ägare:
Angkasa Pura II

 Info om platsen

Longitud:106° 39' 0'' E
Latitud:6° 7' 0'' S
IATA-kod:CGK
ICAO-kod:WIII

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.