Karta

 Clermont-Ferrand Flygplats

Ska du flyga till eller från Clermont-Ferrand eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Clermont-Ferrand flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Clermont-Ferrand eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Clermont-Ferrand så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Clermont-Ferrand flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Clermont-Ferrand.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Clermont-Ferrand.

Flygplatser i närheten av Clermont-Ferrand:

 Vem flyger till Clermont-Ferrand

 Kontakinformation

Clermont-Ferrand Flygplats

Adress:
Rue Youri Gagarine,
F-63510 Aulnat,
FRANCE

Telefon:+33 (0)4 73

 Info om platsen

Longitud:3° 10' 3'' E
Latitud:45° 47' 8'' N
IATA-kod:CFE
ICAO-kod:KCFE

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.