Karta

 Bandar Seri Begawan Flygplats

Ska du flyga till eller från Bandar Seri Begawan eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Bandar Seri Begawan flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Bandar Seri Begawan eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Bandar Seri Begawan så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Bandar Seri Begawan flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Bandar Seri Begawan.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Bandar Seri Begawan.

Flygplatser i närheten av Bandar Seri Begawan:

 Vem flyger till Bandar Seri Begawan

 Kontakinformation

Bandar Seri Begawan Flygplats

Adress:
Bandar Seri Begawan 2015,
BRUNEI

Telefon:+673 (0)2 330483

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:114° 55' 42'' E
Latitud:4° 56' 39'' N
IATA-kod:BWN
ICAO-kod:WBSB

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.