Karta

 Bern Flygplats

Ska du flyga till eller från Bern eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Bern flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Bern eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Bern så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Bern flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Bern.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Bern.

Flygplatser i närheten av Bern:

 Vem flyger till Bern

 Kontakinformation

Bern Flygplats

Adress:
Alpar AG,
Postfach 106,
CH-3123 Belp,
SWITZERLAND

Telefon:+41 (0)31 9602111
Fax:+41 (0)31 9640919

Webbplats:

Ägare:
ALPAR Flug- und Flugplatz-gesellschaft AG

 Info om platsen

Longitud:7° 29' 57'' E
Latitud:46° 54' 55'' N
IATA-kod:BRN
ICAO-kod:LSZB

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.