Karta

 Kota Kinabalu Flygplats

Ska du flyga till eller från Kota Kinabalu eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kota Kinabalu flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kota Kinabalu eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kota Kinabalu så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kota Kinabalu flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kota Kinabalu.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kota Kinabalu.

Flygplatser i närheten av Kota Kinabalu:

 Vem flyger till Kota Kinabalu

 Kontakinformation

Kota Kinabalu Flygplats

Adress:
Pengurus Lapangan Terbang,
Aras 5 Bangunan Terminal,
Lapangan Terbang Atarabangsa Kota Kin.,
88740 Kota Kinabalu,
Sabah,
MALAYSIA

Telefon:+60 (0)88 238555

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:116° 3' 0'' E
Latitud:5° 56' 26'' N
IATA-kod:BKI
ICAO-kod:WBKK

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.