Karta

 Alice Springs Flygplats

Ska du flyga till eller från Alice Springs eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Alice Springs flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Alice Springs eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Alice Springs så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Alice Springs flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Alice Springs.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Alice Springs.

Flygplatser i närheten av Alice Springs:

 Vem flyger till Alice Springs

 Kontakinformation

Alice Springs Flygplats

Adress:
PO Box 796,
Alice Springs NT 0871,
AUSTRALIA,
Santa Teresa Road,
Alice Springs NT 0870,
AUSTRALIA

Telefon:+61 (0)8 89511211

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:133° 53' 3'' E
Latitud:23° 48' 11'' S
IATA-kod:ASP
ICAO-kod:YBAS

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.