Karta

 Apia Faleolo Flygplats

Ska du flyga till eller från Apia Faleolo eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Apia Faleolo flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Apia Faleolo eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Apia Faleolo så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Apia Faleolo flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Apia.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Apia.

Flygplatser i närheten av Apia Faleolo:

 Vem flyger till Apia Faleolo

 Kontakinformation

Apia Faleolo Flygplats

Adress:
Samoa Airport Authority,
Private Bag,
Apia,
SAMOA

Telefon:+685 23201

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:172° 0' 0'' W
Latitud:13° 49' 59'' S
IATA-kod:APW
ICAO-kod:NSFA

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.