Karta

 Alor Setar Flygplats

Ska du flyga till eller från Alor Setar eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Alor Setar flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Alor Setar eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Alor Setar så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Alor Setar flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Alor Setar.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Alor Setar.

Flygplatser i närheten av Alor Setar:

 Vem flyger till Alor Setar

 Kontakinformation

Alor Setar Flygplats

Adress:
Pengurus Lapangan Terbang,
Malasia Airport Berhad,
Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim,
06299 Alor Setar,
MALAYSIA

Telefon:+60 (0)4 7144301
Fax:+60 (0)4 7145345

 Info om platsen

Longitud:100° 24' 14'' E
Latitud:6° 11' 27'' N
IATA-kod:AOR
ICAO-kod:WMKA

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.