Karta

 Saint John's Flygplats

Ska du flyga till eller från Saint John's eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Saint John's flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Saint John's eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Saint John's så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Saint John's flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Saint John's.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Saint John's.

Flygplatser i närheten av Saint John's:

 Vem flyger till Saint John's

 Kontakinformation

Saint John's Flygplats

Adress:
PO Box 1051,
Coolidge,
Antigua,
ANTIGUA & BARBUDA

Telefon:+1 (0)268 4620358
Fax:+1 (0)268 4620642

 Info om platsen

Longitud:61° 47' 8'' W
Latitud:17° 8' 27'' N
IATA-kod:ANU
ICAO-kod:TAPA

 Karta

Google map

Priser som visas på den här sidan är beräknade lägsta priser. Hittade under de senaste 45 dagarna.