Karta

 Ajaccio Flygplats

Ska du flyga till eller från Ajaccio eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ajaccio flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ajaccio eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ajaccio så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ajaccio flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Ajaccio.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Ajaccio.

Flygplatser i närheten av Ajaccio:

 Vem flyger till Ajaccio

 Kontakinformation

Ajaccio Flygplats

Adress:
BP 542,
F-20186 Ajaccio Airport,
Cedex,
FRANCE

Telefon:+33 (0)4 95235600
Fax:+33 (0)4 95235601

Webbplats:

Ägare:
CCI d’Ajaccio et de la Corse du Sud

 Info om platsen

Longitud:8° 48' 11'' E
Latitud:41° 55' 27'' N
IATA-kod:AJA
ICAO-kod:LFKJ

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.