Karta

 Aldan Flygplats

Ska du flyga till eller från Aldan eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Aldan flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Aldan eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Aldan så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Aldan flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Aldan.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Aldan.

Flygplatser i närheten av Aldan:

 Vem flyger till Aldan

 Kontakinformation

Aldan Flygplats

Adress:
Airport,
Mayakovsky st.14,
Aldan,
Republic of Sakha (Yakutia),
678900 RUSSIA

Telefon:+7 (0)411 4532021, 4522924
Fax:+7 (0)411 4532129

Webbplats:

Ägare:
FPE Aeroporty Severa div. Aeroport Aldan

 Info om platsen

Longitud:125° 24' 0'' E
Latitud:58° 36' 0'' N
IATA-kod:ADH
ICAO-kod:KADH

 Karta

Google map

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.