Karta

WOW Air

WOW Air är ett isländskt lågprisflygbolag. Flygbolaget grundades 2011 och har idag en flotta på 12 plan. I dagsläget erbjuder WOW Air flyg till 29 destinationer i Europa, Nordamerika och Kanada från basen på Keflavik International Airport. WOW Air flyger med Airbus A321-200, Airbus A330-300 och Airbus A320-200.

*Informationen är från februari 2017

Varför flyga med WOW Air?

Så checkar du in

WOW Air erbjuder incheckning online för alla sina flyg. Online-incheckningen öppnar 24 timmar före avresa och stänger en timme innan avgång. Den som vill kan även checka in via incheckningsdiskarna på flygplatsen som öppna tre timmar före avresa och stänger 45 minuter innan avgång (60 minuter om du flyger från San Francisco och Los Angeles).

Bagage och avgifter

Varje passagerare får ta med sig ett handbagage och ett personligt föremål (exempelvis handväska/datorväska) ombord. Det personliga föremålet får inte vara större än 42 x 32 x 25 cm och väga max 10 kg och får tas med kostnadsfritt. För dig som reser med den billigaste biljetten, WOW Basic, ingår inget handbagage i priset. Handbagaget kostar mellan cirka 130-180 kr om det köps online. I biljettklasserna WOW Plus och WOW Biz ingår ett handbagage och en incheckad väska i biljettpriset.

Passagerare får checka in max tre väskor på upp till 20 kg vardera mot en extra avgift på cirka 300 kronor och uppåt per väska. Observera att avgiften blir nästan dubbel om du köper bagage på flygplatsen.

Platser

Särskild plats ombord kan bokas mot en extra avgift från cirka 100 kr och uppåt beroende på plats och stolstorlek. Avgiften är högre om köpet genomförs på flygplatsen.

Förfriskningar ombord

Snacks, drycker och lättare måltider samt drinkar kan köpas ombord. Det går också att förbeställa en måltid (ej på flygningarna till och från Los Angeles och San Francisco) online fram till 48 timmar innan avresa.

Bokningsavgifter

Inga extra bokningsavgifter tillkommer.

WOW air

4,0/5
Baserat på 6517 omdömen

Vi betygsätter leverantörer baserat på användarfeedback om: pristillförlitlighet, avgifter, kundservice och hur användarvänlig leverantörens webbplats är.

Läs mer

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.