Karta

Luxair

Luxemburgs nationella flygbolag grundades 1961 och har sin bas på Luxembourg-Fidel International Airport. Luxair flyger till 64 destinationer i Europa, Nordafrika, Medelhavsområdet och Mellanöstern. Flygbolaget har en flotta på 17 flygplan, varav 10 av typen Bombardier Dash 8.

*Informationen är från mars 2017

Varför flyga med Luxair?

Så checkar du in

Du som tar ett flyg med Luxair kan välja att checka in online, via mobilen eller via incheckningsautomater på flygplatsen. Incheckningen stänger mellan 30-45 minuter innan avgång.

Bagage och avgifter

Passagerare i Economy får ta med ett handbagage på max åtta kg och med maxmåtten 55 x 40 x 23 cm samt ett personligt föremål av typen handväska/portfölj. Economy-passagerare får checka in en väska på max 23 kg utan extra kostnad. Eventuell övervikt kostar 50 EUR (cirka 500 kr) och ett extra incheckat bagage kostar 75 EUR (cirka 750 kr). De som flyger i Business Class får ta med två stycken handbagage och ett personligt föremål, samt en golfväska och checka in två bagage på max 32 kg styck.

Platser

Du väljer plats ombord i samband med incheckningen.

Förfriskningar ombord

Snacks och dryck serveras ombord på samtliga av Luxairs flygningar. På flyg mellan Luxemburg och Stockholm serveras exempelvis en macka och apelsinjuice i Economy och en snack-box och alkoholhaltiga drycker i Business Class.

Bokningsavgifter

Inga bokningsavgifter tillkommer vid bokning online.

Punktlighet

Drygt 85 procent av Luxairs flyg avgår och ankommer i tid, enligt statistik från Flightstats.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.