Karta

Flybe

Flybe är ett brittiskt lågprisflygbolag, grundat 1979. Flygbolaget har utsetts till bästa kortdistansflygbolag och är det största, oberoende regionala flygbolaget i Europa. I dagsläget erbjuder Flybe flyg till över 100 destinationer runt om i Europa. Flygbolaget har en flotta på 83 flygplan, varav de flesta av typen Bombardier Dash 8 Q400. Flybe har sitt huvudkontor på Exeter International Airport i Devon och hubbar i Birmingham och Manchester.

*Informationen är från september 2017.

Varför flyga med Flybe?

Så checkar du in

Du som tar ett flyg med Flybe kan välja att checka in online, via incheckningsautomater på flygplatsen eller via manuella incheckningsdiskar. Flybe erbjuder också automatisk incheckning där ditt boardingkort skickas till dig via mejl eller sms mellan 36 och 15 timmar innan avgång. Du kan välja alternativet automatisk incheckning när du bokar din flygbiljett. Incheckning online är tillgänglig från 36 timmar innan avresa. Tänk på att alla incheckningsalternativ inte är tillgängliga på alla flygplatser.

Bagage och avgifter

Du som flyger med Flybe får ta med dig ett handbagage och ett personligt föremål ombord. Den totala vikten på dessa två får inte överstiga 10 kg. Maxmåttet på handbagaget är 55x35x20 cm. Inget incheckat bagage ingår i biljettpriset för Just Fly-biljetterna. Passagerare med Get More och All In-biljetter får checka in 23 respektive 46 kg bagage utan extra kostnad.

Platser

Du kan välja din sittplats ombord i samband med bokningen. De som reser med Get More- och All In-biljetter kan välja sittplats kostnadsfritt. För de med Just Fly-biljetter tillkommer en avgift på mellan 9 och 22 euro.

Flybe

5,0/5
Baserat på 18476 omdömen

Vi betygsätter leverantörer baserat på användarfeedback om: pristillförlitlighet, avgifter, kundservice och hur användarvänlig leverantörens webbplats är.

Läs mer

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.