Karta

Adria Airways

Adria Airways är ett slovenskt flygbolag och en del av Star Alliance. Adria erbjuder både reguljär- och chartertrafik från sin knutpunkt i Ljubljana. Med en flotta på 12 plan trafikerar Adria 23 destinationer i Europa.

Bonusprogram

Adria erbjuder två olika bonusprogram - Miles & More i samarbete med bland annat Lufthansa och partners men även det egna Adria Corporate Card. Genom att ansluta dig till Miles & More samlar du poäng på bland annat resor, bilhyror och hotellnätter. Medlemskapet är gratis och poängen kan sedan användas för nya resor. Adria Corporate Card är mer fokuserat på affäresresenären och ger utdelning i form av nya resor och uppgraderad bagageomfattning.

Information per februari 2017.

Varför flyga med Adria Airways?

Så checkar du in

I nuläget kan du checka in online på din resa med Adria Airways för flera destinationer och nya tillkommer vartefter. Online check-in öppnar 20 timmar före avresa och stänger 1 timme före avgång. Incheckning via disken är möjlig från 36 timmar till 1 timme före avgång.

Förfriskningar ombord

Adrias SkyShop erbjuder service i form av snacks och dryck vilket beställs och betalas ombord. I utbudet ingår både lokala läckerheter, som Potica och Pita, och traditionella smörgåsar som exempelvis ost och skinksmörgås.

Bagage och avgifter

Handbagaget på Adria Airways får ha måtten 55 x 40 x 23 cm per enhet och beroende på vilken klass du reser i kan du ta med 1 väska som väger 8 kg förutom i Business där du kan ta 2 väskor á 8 kg.

Generellt för incheckat bagage gäller att du får ta med en väska på max 23 kg utöver handbagaget i Classic och Flex, och i Business två väskor á 23 kg. I reseklassen Basic ingår inget incheckat bagage men detta kan köpas till på förhand. Ju tidigare detta görs desto bättre pris! Beroende på destination kan avvikelser förekomma och om du är medlem i bonusprogrammet kan du uppgradera bagaget.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.