Karta

Flyg till Wrocław

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Wroclaw

Är du på jakt efter billiga flyg från Sverige till Wroclaw? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Wroclaw

När är det bäst att boka ett flyg till Wroclaw? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Wroclaw från Sverige

Lågprisflygbolaget Wizzair erbjuder direktflyg från Sverige till Wroclaw. Här hittar du mer information om vilka flygbolag som har flyg till Wroclaw från Sverige.

Till och från Wroclaws flygplats

Buss nr 106 trafikerar flygplatsen och centrala Wroclaw dagtid och buss nummer 206 kör samma sträcka nattetid. En enkelbiljett kostar cirka 8 kronor. Du kan också beställa en hyrbil på Wroclaws flygplats.

På Wroclaws flygplats

Wroclaws flygplats en en modern flygplats som flerfaldigt belönats med bland annat Business Traveller Award och bästa regionala flygplats i Polen. Flygplatsen har ett flertal butiker med bland annat souvenirer, kläder, smink och alkohol. Det finns också ett generöst utbud av caféer och restauranger med både traditionell polsk mat och internationella rätter. Det finns ett speciellt utbud av servicetjänster för VIP-passagerare och affärsresenärer.

Bästa tiden att besöka Wroclaw

Wroclaw lockar besökare året om. Det är en populär weekenddestination och många besökare kommer också hit under jul- och nyår. Även sommaren lockar många.

Vädret i Wroclaw

Wroclaw har varma somrar och kalla vintrar. Under sommaren kan temperaturerna nå 24 grader och under vintern lägst -5 grader. December är den månad som har mest nederbörd. Flest soltimmar, 7 stycken, har man under maj-juli.

Se och göra i Wroclaw

Wroclaw är en historisk storstad i sydvästra Polen. Det är också polens fjärde största stad och ett viktigt kulturcentrum. Wroclaw har en stor mängd sevärdheter, inte minst i form av vackra gamla byggnader. Utställningshallen Hala Ludowa från 1913 är uppsatt på Unescos lista över världsarv och ett av stadens absoluta måsten, liksom rådhuset från 1300-talet med ett astronomiskt ur från 1569. Stortorget Rynek och kvarteren vid torget lockar många besökare och är ett centrum för stadens restaurang- och nattliv. Wroclaws kungliga slott, Wroclawoperan och Johanneskatedralen är andra populära besöksmål.

Mer information

Hitta hotell i Wroclaw.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Wrocław

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Wrocław: Wrocław.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, KLM, eurowings, Norwegian, Lufthansa CityLine och Lufthansa flyger alla direkt till Wrocław.
Den billigaste månaden att flyga till Wrocław är januari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.