Karta

Flyg till Verona Internazionale

Informationen är från april 2017

Hitta billiga flyg till Verona

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Verona? Ta Skyscanner till din hjälp! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Verona

Prova vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Verona från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Verona International. Flera flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, exempelvis Lufthansa, British Airways och KLM. Här hittar du en komplett lista över alla flygbolag som har flyg från Sverige till Verona.

Till och från Verona flygplats

Verona flygplats har en terminal som är avsedd för ankomster. Det finns en ATV-buss som går mellan flygplatsen och tågstationen Verona Porta Nuova i stadens centrum. En enkel biljett kostar cirka 60 kronor och resan tar ungefär 20 minuter. Du kan köpa din biljett i biljettautomaten på busshållplatsen eller direkt från föraren. Det finns en taxistation utanför ankomsthallen. Ett flertal olika hyrbilsföretag har sina kontor på flygplatsen, klicka här för en lista över vilka som erbjuder hyrbilar på Verona flygplats.

På Verona flygplats

Det finns ett flertal caféer och restauranger i både ankomst- och avgångshallen på Verona flygplats. Utbudet av butiker är också generöst; här kan du handla allt från kläder och accessoarer till gourmetmat, smink och souvenirer. Flygplatsen har gratis WiFi på hela området.

Bästa tiden att besöka Verona

Sett till vädret är april och maj samt juli till oktober de bästa månaderna på året för ett besök i Verona. Norra Italien är extra vackert under våren. Perioden november-mars lockar många besökare som kommer för att uppleva stadens sevärdheter och gå på museum. Under påsken, maj, juni och vid jul- och nyår kan det bli trångt i Verona.

Vädret i Verona

Temperaturerna i Verona sjunker sällan under 5 grader dagtid och under högsommaren ligger snittet på 28 grader. Juli är den månad som bjuder på flest soltimmar, hela 10 timmar per dygn. Mest nederbörd kommer i maj och juni.

Se och göra i Verona

Verona ligger i norra Italien och är kanske mest känd för Shakespeares ”Romeo & Julia”. Verona ligger drygt en timme från turistmagneten Venedig och anses vara ett mer avslappnat alternativ. Staden är utmärkt att utforska till fots och är en perfekt destination för den historieintresserade besökaren. Arena di Verona, Julias hus (Casa di Giulietta) på Via Cappello och den romerska amfiteatern är några av stadens absoluta måsten. Castelvecchio, Piazza delle Erbe och Veronas katedral är några andra dragplåster. Gardasjön ligger också i närheten av Verona och är ett utmärkt utflyktsmål.

Hitta hotell i Verona

Med Skyscanners hotelljämförelse kan du snabbt och enkelt hitta hotell, vandrarhem och lägenheter i Verona.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Verona Internazionale

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.