Karta

Flyg till Tallinn

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Tallinn

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Tallinn. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Tallinn. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Tallinn går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Tallinn

Direktflyg till Tallinn finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också ta ett direktflyg till Tallin från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Tallinn

Flygbolagen SAS och LOT erbjuder direkta flyg från Sverige till Tallinn. Flera andra flygbolag har flyg till Tallinn med mellanlandning. Här finns en lista över alla flygbolag som flyger till Tallinn.

Ankomst till Tallinn

Flyg till Tallinn ankommer på Tallinns internationella flygplats, Lennart Meri Tallinna lennujaam. Flygplatsen ligger cirka fem kilometer från centrala Tallinn. Flygplatsen har goda kommunikationer till centrala Tallinn i form av spårvagn (linje 4) och buss (linje 2). Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Tallinn.

Bästa tiden att resa till Tallinn

Tallinn lockar besökare året om. Sommarmånaderna är dock den behagligaste tiden på året.

Vädret i Tallinn

Tallinn har ett fuktigt kontinentalt klimat med varma, milda somrar och kalla, snörika vintrar. Februari är den kallaste månaden med en medeltemperatur på runt -4 grader. Juli är varmast med en medeltemperatur på runt 17 grader.

Saker att se och göra i Tallinn

Estlands huvudstad är en utmärkt weekenddestination med korta avstånd mellan de populäraste sevärdheterna och besöksmålen. Bland Tallinns populäraste sevärdheter finns stadens gamla stadskärna, Dombergets slott och Alexander Nevskij-katedralen. Nationalparken Lahemaa, konstmuseet Kumu och Tallinn Zoo är några andra populära besöksmål.

Läs mer

Topp 15 saker att göra i Tallinn

Hotell i Tallinn

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Tallinn.

 

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Tallinn

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.