Karta

Flyg till Saint Martin

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Saint Martin

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Saint Martin. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Saint Martin. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Saint Martin går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Saint Martin

I dagsläget finns det inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Saint Martin.

Flygbolag som erbjuder flyg till Saint Martin

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Saint Martin. Flera flygbolag har flyg till Saint Martin med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Saint Martin.

Ankomst till Saint Martin

Flyg till Saint Martin ankommer på Princess Juliana internationella flygplats, också känd som Saint Martins internationella flygplats. Taxi är ett transportalternativ till och från flygplatsen. Vill du heller ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Saint Martins flygplats.

Bästa tiden att resa till Saint Martin

Den bästa tiden för ett besök på Saint Martin är mellan maj och juni samt under november och december. Under vinterperioden är priserna, på bland annat hotell, högre.

Vädret på Saint Martin

Saint Martin har ett tropiskt monsunklimat med en torr period under januari till april och en regnsäsong från augusti till december. Den årliga medeltemperaturen ligger på 27 grader.

Saker att se och göra på Saint Martin

Den karibiska ön Saint Martin är en populär destination, inte minst bland kändisar. Saint Martin är en utmärkt destination för dig som vill njuta av sol och bad. Bland de populäraste besöksmålen på Saint Martin finns Maho Beach, Loterie Farm och Fort Amsterdam. Great Bay Beach och Parotte Ville Bird Sanctuary är två andra måsten på Saint Martin.

Läs mer

10 tips: resor till Karibien på en begränsad budget

Hotell på Saint Martin

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Saint Martin.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Saint Martin

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i : Saint Martin.
Delta, KLM, Air Antilles Express, Caribbean Airlines, Spirit Airlines, Corsair, Seaborne Airlines och Copa flyger alla direkt till Saint Martin.
Den billigaste månaden att flyga till Saint Martin är november.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.