Karta

Flyg till Skopje

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Skopje

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Skopje. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Skopje. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Skopje går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Skopje

Du kan ta ett direktflyg till Skopje från Malmö, Växjö, Göteborg, Stockholm samt Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Skopje

Lågprisflygbolaget Wizz Air har direktflyg till Skopje. Ett flertal flygbolag erbjuder också flyg med mellanlandning. Här hittar du en komplett lista över flygbolag som erbjuder flyg till Skopje.

Ankomst till Skopje

Skopje flygplats ligger cirka 15 kilometer öster om Skopje. Bussar är ett smidigt transportalternativ som trafikerar mellan centrala Skopje och flygplatsen. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Skopjes flygplats.

Bästa tiden att resa till Skopje

De flesta besökare kommer till Skopje under sommarmånaderna och det är också under denna period på året det anordnas mest aktiviteter och evenemang i staden.

Vädret i Skopje

Skopje har ett inlandsklimat och en årsmedeltemperatur på ungefär 13 grader. Vintrarna i Skopje är korta och kalla och somrarna långa och heta med temperaturer på över 30 grader.

Saker att se och göra i Skopje

Skopje är en trevlig och mycket prisvärd destination som lämpar sig utmärkt för en weekendresa. Staden kan med fördel utforskas till fots och bland sevärdheterna finns Stenbron, Moder Teresas museum och sjön Matka. Skopjes pittoreska gamla stadskärna är ett annat måste med många butiker och restauranger.

Läs mer

Europas billigaste länder

Hotell i Skopje

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Skopje.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Skopje

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.