Karta

Flyg till Singapore Changi

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Singapore Changi

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Singapore Changi? Då kan Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Singapore Changi

När är det bäst att boka ett flyg till Singapore? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygbolag som flyger till Singapore Changi från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Singapore Changi. Flera flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning, däribland SAS, Lufthansa och Finnair. Klicka här för en komplett lista över flygbolag som trafikerar sträckan. Du kan även flyga direkt från Köpenhamn med Singapore Airlines.

Till och från Singapore Changi flygplats

Singapore Changi flygplats har flera transportalternativ att välja bland. Changi Airport Skytrain trafikerar mellan flygplatsens terminaler och andra stationer på området. Taxiparkeringar finns utanför ankomsthallarna till samtliga terminaler. Ett flertal bussbolag trafikerar också flygplatsen, däribland SBS Transit, SMRT Buses och Go-Ahead Group. Du kan också beställa en hyrbil på Singapore Changi flygplats.

På Singapore Changi flygplats

Singapore Changi flygplats har tre terminaler. Flygplatsen har flerfaldigt belönats och utsetts till världens bästa flygplats. Här hittar du mängder med matställen, butiker och serviceinrättningar; allt för att göra din resa så bekväm som möjligt. Här finns faciliteter som en takpool, en kaktusträdgård, biograf, en enorm rutchkana, köpcentrum och en fjärilsträdgård, bara för att nämna några.

Bästa tiden att besöka Singapore

Singapore kan besökas året om. Prisnivån är dock högre i samband med nationella högtider. Under oktober månad kommer det som mest besökare till Singapore, vilket också påverkar priserna.

Vädret i Singapore

Singapore har ett varmt, tropiskt klimat. Regn är vanligt året om. Genomsnittstemperaturerna dagtid ligger på cirka 30 grader året om och mest nederbörd kommer under perioden november-januari.

Se och göra i Singapore

Singapore bjuder på en storstadssemester i världsklass. Men här finns också möjligheter till sol & bad. Ön Sentosa i Singapore lockar närmare 20 miljoner besökare om året och bjuder bland annat på en två kilometer lång strand, två golfbanor, 14 hotell och en temapark. Singapore Flyer, butiksgatan Orchard Road, Singapore Zoo och Gardens by the Bay är några andra av stadens dragplåster.

Mer information

Hitta hotell i Singapore..

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Singapore Changi

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.