Karta

Flyg till Sal

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Sal

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Sal. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Sal. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Sal går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Sal

Direktflyg till Sal finns från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Sal

Flygbolagen TUI och Thomas Cook Scandinavia har charterflyg till Sal. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Sal med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Sal.

Ankomst till Sal

Flyg till Sal landar på Amílcar Cabrals internationella flygplats. Flygplatsen ligger 2 kilometer från orten Esparagos på ön Sal. Taxi är ett transportalternativ här, men du kan också hyra en bil på Sals flygplats.

Bästa tiden att resa till Sal

Våren och hösten är högsäsong på Sal, detta med hänsyn till vädret.

Vädret på Sal

Sal har ett varmt klimat året om. Perioden mellan augusti och oktober är den mest regniga. Det blåser ofta på Sal. Den årliga medeltemperaturen ligger på 24 grader. December och januari är de kallaste månaderna på året, med medeltemperaturer på 22-23 grader.

Saker att se och göra på Sal

Sal är en uppskattad sol och bad-destination. Bland de populäraste stränderna finns Ponta Preta Beach och Praia de Santa Maria. Den botaniska trädgården Viveiro, berget Monte Curral och saltkratern Pedra Lume hör till några populära besöksmål på Sal.

Läs mer

Upptäck Kap Verde: Bästa tipsen på ön Sal

Hotell på Sal

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Sal.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Sal

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i : Sal.
transavia, TAP Air Portugal, Tuifly.be, ASKY Airlines, Blu-express, ASL Airlines France, TACV och TUI flyger alla direkt till Sal.
Den billigaste månaden att flyga till Sal är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.