Karta

Flyg till Sundsvall Timrå

Informationen är från november 2016.

Hitta billiga flyg till Sundsvall

Om du letar efter billiga flyg från andra delar av Sverige till Sundsvall, kan Skyscanner hjälpa dig på vägen. Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och datum så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad för att se vilka dagar du kan flyga billigast på. 

Bästa tiden att boka ett flyg till Sundsvall

När är det bäst att boka en flygresa till Sundsvall? Vårt verktyg Bästa Tid att Boka har svaret! Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som lägst.

Flygplatser i Sverige med direktflyg till Sundsvall

  • Stockholm Arlanda
  • Stockholm Bromma
  • Göteborg Landvetter
  • Visby Airport

Flygbolag i Sverige som flyger till Sundsvall

Flygbolagen SAS, BRA och Nextjet är de flygbolag i Sverige som flyger till Sundsvall.

Flygplatser i Sundsvall

Sundsvalls flygplats ligger cirka två mil norr om Sundsvall. Taxi är det enklaste sättet att ta sig in till Sundsvall på och du kan förboka en Flygtaxi i samband med din flygresa. Du boka en hyrbil på Sundsvalls flygplats från Hertz, Avis/Budget, Europcar och Sixt. Cirka en kilometer från flygplatsen, på Deltavägen, finns en busshållsplats med bussar in till Sundsvall.

Bästa tiden att besöka Sundsvall

Året om. De flesta besökare kommer hit under vintersäsongen det finns ett flertal populära skidorter i närområdet.

Vädret i Sundsvall

Sundsvall har ett tempererat klimat med tydliga årstider. Under sommarmånaderna kan temperaturerna nå 21 grader och under vintern sjunka till – 15. Det regnar som mest i augusti och september.

Se och göra i Sundsvall

Det finns flera skidorter i Sundsvalls närområde: Hassela, Järvsö, Vemdalen och Bydalen är några exempel. I centrala Sundsvall finns en mängd restauranger, barer och nattklubbar. Gatufesten är ett evenemang som anordnas årligen och lockar många besökare. Sundsvalls museum har ett stort utbud av modern konst och friluftsmuseet Norra berget är ett uppskattat utflyktsmål under årets varmare månader.

Mer information

Hitta hotell i Sundsvall.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Sundsvall Timrå

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.