Karta

Flyg till Santiago de Compostela

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Santiago de Compostela

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Santiago de Compostela. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Santiago de Compostela. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Santiago de Compostela går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Santiago de Compostela

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Santiago de Compostela.

Flygbolag som erbjuder flyg till Santiago de Compostela

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Santiago de Compostela. Ångra flygbolag erbjuder dock flyg till Santiago de Compostela med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Santiago de Compostela.

Ankomst till Santiago de Compostela

Santiago de Compostelas flygplats ligger 13 km från staden Santiago de Compostela. Du kan ta dig till och från flygplatsen med buss som avgår varje halvtimme till centrala Santiago de Compostela. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Santiago de Compostela.

Bästa tiden att resa till Santiago de Compostela

Perioden mellan maj och november anses vara den bästa för ett besök i Santiago de Compostela.

Vädret i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela har ett tempererat oceaniskt klimat med milda, något varma, och torra somrar och milda, regniga vintrar. Under årets varmaste månader ligger medeltemperaturen på drygt 19 grader. Under de kallaste månaderna är medeltemperaturen 7-8 grader. December är den regnigaste månaden i Santiago de Compostela.

Saker att se och göra i Santiago de Compostela

Santiago de Compostela är kanske mest känd som slutdestination för den kända pilgrimsleden från Saint Jean Pied de Port. Här har vandringarna pågått sedan 800-talet. Bland några av Santiago de Compostelas mest kända sevärdheter finns stadens katedral, Museo del Pueblo Gallego och Galicia Contemporary Art Center.

Läs mer

Upptäck norra Spanien: 8 tips på underbara resmål

Hotell i Santiago de Compostela

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Santiago de Compostela.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Santiago de Compostela

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Santiago de Compostela: Santiago de Compostela.
edelweiss air, Qatar Airways, easyJet, Vueling Airlines, TAP Air Portugal, Air Europa, Ryanair och Aer Lingus flyger alla direkt till Santiago de Compostela.
Den billigaste månaden att flyga till Santiago de Compostela är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.