Karta

Flyg till Poznań

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Poznań

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Poznań. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Poznań. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Poznań går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Poznań

Flyg till Poznań finns från Stockholm, Malmö och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Poznań

Lågprisflygbolaget Wizz Air erbjuder direktflyg till Poznań. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Poznań med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Poznań.

Ankomst till Poznań

Flyg till Poznań ankommer på Poznań-Ławicas flygplats. Flygplatsen ligger 5 kilometer väster centrala Poznań. Buss nr 59 kör mellan flygplatsen och Poznańs centralstation. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Poznańs flygplats.

Bästa tiden att resa till Poznań

Poznań lockar besökare under hela året. Under sommaren och perioden vid jul och nyår anordna många aktiviteter och evenemang i Poznań.

Vädret i Poznań

Poznań har relativt kalla vintrar och varma somrar. Snöfall under vintern är vanligt och under sommaren når temperaturerna ofta 30 grader. Poznań är en av de minst regniga städerna i Polen och antalet soltimmar är bland de högsta i landet.

Saker att se och göra i Poznań

Poznań är en stad som är över 1000 år gammal och med en rik historia. Detta är en perfekt weekenddestination med många sevärdheter, restauranger och museer. Bland Poznańs mest populära besöksmål finns stadens katedral, stadshuset och det kungliga slottet. Poznań New Zoo, köpcentret Posnania och stadens arkeologiska museum hör till några andra måsten.

Läs mer

Otroliga Polen - saker att se och göra

Hotell i Poznań

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Poznań.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Poznań

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.