Karta

Flyg till Nairobi Jomo Kenyatta

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Nairobi

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Nairobi. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Nairobi. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Nairobi går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Nairobi

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Nairobi.

Flygbolag som erbjuder flyg till Nairobi

Inga flygbolag erbjuder i nuläget direkta flyg till Nairobi från Sverige. Ett flertal flygbolag har dock flyg med mellanlandning till Nairobi. Här hittar du en lista över flygbolag som flyger till Nairobi.

Ankomst till Nairobi

Nairobis flygplats, Jomo Kenyatta International Airport, ligger i Embakasi, cirka 15 kilometer sydöst om centrala Nairobi. Buss nummer 34 kör från flygplatsen till centrala Nairobi under större delen av dygnet och lediga taxibilar finns på flygplatsen dygnet runt. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Nairobis flygplats.

Bästa tiden att resa till Nairobi

Den bästa tiden för ett besök i Nairobi är mellan juli och oktober samt januari och februari.

Vädret i Nairobi

Den varmaste och soligaste perioden i Nairobi är från december till mars då medeltemperaturen ligger på omkring 25 grader. Perioden mellan juni och oktober är den torraste och med medeltemperaturer på strax över 20 grader. April, maj och november är de regnigaste perioderna i Nairobi.

Saker att se och göra i Nairobi

Staden Nairobi är känd som en av Afrikas mest populära safaridestinationer. Nairobi nationalpark som ligger cirka 8 kilometer utanför staden är ett populärt besöksmål, liksom nationalparken Hell´s Gate som ligger cirka sex mil nordväst om Nairobi. Giraffe Centre och Karen Blixen Museum är några andra populära besöksmål i Nairobi.

Läs mer

Safari i Afrika - de 5 bästa länderna

Hotell i Nairobi

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Nairobi.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Nairobi Jomo Kenyatta

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.