Karta

Flyg till Minsk International 2

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Minsk

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Minsk. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Minsk. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Minsk går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Minsk

Direktflyg till Minsk finns från Stockholm.

Flygbolag som erbjuder flyg till Minsk

Flygbolaget Belavia har direktflyg till Minsk. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg till Minsk med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Minsk.

Ankomst till Minsk

Flyg till Minsk ankommer på Minsks internationella flygplats som ligger 30 kilometer öster om Minsk. Transport till och från flygplatsen finns i form av bussar, tåg och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Minsk flygplats.

Bästa tiden att resa till Minsk

Minsk lockar besökare året om. Perioden mellan maj och september anses dock vara den bästa för ett besök i Minsk.

Vädret i Minsk

Minsk har ett kontinentalt klimat med relativt ostabilt väder. Under högsommaren ligger medeltemperaturerna på strax över 20 grader och under vintern på minus 5 grader.

Saker att se och göra i Minsk

Vitrysslands huvudstad är en annorlunda upplevelse, känd för sin stalinistiska arkitektur, sina många nattklubbar och restauranger. Bland stadens populäraste besöksmål finns krigsmuseet Belarusian Great Patriotic War Museum, Gorky Park och stadens botaniska trädgård. Belarusian National Arts Museum, Minsk Zoo och Cat Museum hör till några andra måsten i Minsk.

Läs mer

5 hemliga länder i Europa

Hotell i Minsk

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Minsk.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Minsk International 2

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.