Karta

Flyg till Malé International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Male

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Male. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Male. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Male går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Male

Inga flygplatser i Sverige har i dagsläget direktflyg till Male.

Flygbolag som erbjuder flyg till Male

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Male International. Flera flygbolag erbjuder dock flyg till Male med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Male.

Ankomst till Male

Males internationella flygplats ligger cirka tre kilometer nordost om huvudstaden Male. Snabbåt är ett transportalternativ till och från flygplatsen. Det går också att boka hyrbil i Male.

Bästa tiden att resa till Male

Male lockar besökare året om. Högsäsongen är dock mellan december och april.

Vädret i Male

Maldiverna har ett monsunklimat med två årstider. Nordostmonsunen varar mellan november och mars och under denna period är vädret soligt och torrt. Sydvästmonsunen varar mellan maj och september och under denna period är vädret regnigt. Temperaturerna i Male ligger på runt 30 grader året om.

Saker att se och göra i Male

Maldiverna är en populär destination för sol och bad, dykning och diverse vattensporter. Det är också en populär destination för smekmånad. Bland sevärdheterna och besöksmålen här finns främst stränder; Veligandu Island Beach, Alimatha Island och Maldive Victory hör till några av de populäraste.

Läs mer

Maldiverna: den ultimata lyxsemestern

Hotell i Male

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Male.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Malé International

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.