Karta

Flyg till Gran Canaria Las Palmas

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Gran Canaria

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Gran Canaria. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Gran Canaria. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Gran Canaria går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Gran Canaria

Direktflyg till Gran Canaria finns från Stockholm, Göteborg, Karlstad, Luleå Kallax, Malmö och Umeå. Flyg direkt till Gran Canaria finns också från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Gran Canaria

Ett flertal flygbolag erbjuder flyg från Sverige till Gran Canaria, däribland SAS, Norwegian och Primera Air. Flera flygbolag erbjuder också flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Gran Canaria.

Ankomst till Gran Canaria

Flyg till Gran Canaria landar på Gran Canarias flygplats, även kallad Las Palmas/Gando flygplats. Flygplatsen ligger knappt två mil söder om Las Palmas de Gran Canaria och 35 kilometer nordost om Playa del Ingles. Bussar finns från flygplatsen till de flesta orter på ön. Ett annat transportalternativ är taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil på Gran Canaria.

Bästa tiden att resa till Gran Canaria

Gran Canaria är en destination som lockar besökare året runt. Bäst väder har ön mellan maj och november.

Vädret på Gran Canaria

Gran Canaria har ett eget vädersystem och ett varierat klimat i olika delar av ön. Den årliga medeltemperaturen ligger på 21,2 grader. Perioden juli-september är den varmaste och januari är den kallaste månaden på året med en genomsnittstemperatur på 17,9 grader.

Saker att se och göra på Gran Canaria

Gran Canaria är en populär destination för sol och bad. Bland öns populäraste besöksmål finns sanddynerna Dunas de Maspalomas, utkikspunkten Pico de las Nieves och stranden Playa de Las Canteras. Det gamla området Vegueta och vattenlandet Aqualand lockar också många besökare.

Läs mer

10 saker att se och göra på Gran Canaria

Hotell på Gran Canaria

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell på Gran Canaria.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Gran Canaria Las Palmas

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i : Gran Canaria Las Palmas.
Mauritania Airlines, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Norwegian Air International, Novair, Norwegian Air Sweden och eurowings flyger alla direkt till Gran Canaria Las Palmas.
Den billigaste månaden att flyga till Gran Canaria Las Palmas är januari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.