Karta

Flyg till Los Angeles International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Los Angeles

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Los Angeles. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Los Angeles. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Los Angeles går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Los Angeles

Direktflyg till Los Angeles finns från Stockholm. Du kan också ta ett flyg direkt till Los Angeles från Köpenhamn. 

Flygbolag som erbjuder flyg till Los Angeles

Flygbolagen SAS och Norwegian erbjuder direkta flyg från Sverige till Los Angeles. Flera andra flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Los Angeles.

Ankomst till Los Angeles

Los Angeles internationella flygplats LAX ligger cirka tre mil sydväst om Los Angeles centrum. Flygplatsen har goda kommunikationer till och från centrala Los Angeles i form av bland annat bussar och taxi. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Los Angeles

Bästa tiden att resa till Los Angeles

Våren och hösten de två perioderna då vädret är som behagligast i Los Angeles.

Vädret i Los Angeles

Los Angeles har ett subtropiskt klimat med torra, heta och långa somrar och något regniga, varma vintrar. Augusti är den varmaste månaden på året och januari är den kallaste. Februari är den månad på året då det regnar mest i Los Angeles.

Saker att se och göra i Los Angeles

I Stjärnornas stad rådet det ingen brist på saker att göra. Här väntar utmärkt shopping, mängder med spännande restauranger och ett stort utbud av nöjen. Bland Los Angeles bästa sevärdheter och besöksmål finns nöjesparken Disneyland, Griffith Observatory och Griffith Park. Hollywood Walk of Fame, Hollywoodskylten och Getty Center är några andra måsten i Los Angeles.

Läs mer

Topp 10 saker att göra i Los Angeles

Hotell i Los Angeles

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Los Angeles.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Los Angeles International

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Los Angeles: Los Angeles International.
Gulf Air, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Thai Airways, Garuda Indonesia, Avianca och Austrian Airlines flyger alla direkt till Los Angeles International.
Den billigaste månaden att flyga till Los Angeles International är december.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.