Karta

Flyg till Las Vegas Mccarran

Aktuell information i november 2016

Så hittar du billiga flyg till Las Vegas

Letar du efter billiga flyg till Las Vegas? Skyscanner kan hjälpa dig. Med vår oberoende resesökmotor hittar du de billigaste och bästa flygbiljetterna helt utifrån dina egna önskemål.

Det enda du behöver göra är att fylla i när och vart du vill åka och så skannar vi av hela marknaden med miljotals flyg för att hitta det bästa erbjudandet till dig. Just nu kan du exempelvis genom vår hemsida hitta flyg från Sverige till Las Vegas för bara 1.122 SEK tur och retur.

När är den bästa tiden att boka flyg till Phuket

Att boka din flygresa till Phuket rätt så lång tid i förväg kommer att ge dig de billigaste flygbiljetterna. Skyscanner har gjort en studie som visar att resor till USA bör bokas 27 veckor i förväg. Då kan du spara 14 procent jämfört med snittpriset under året.

Skyscanners undersökning visar även att november är det billigaste månaden att resa. Du kan i genomsnitt spara 8 procent om du reser då.

Om du vet när du vill åka till Las Vegas så kan du använda dig av Skyscanners prisagent. En gratistjänst som automatiskt övervakar prisutvecklingen på dina utvalda flyg så att du kan få det bästa och billigaste erbjudandet.

Varje gång priset på flygbiljetten som du är intresserad av förändras meddelar vi dig detta genom ett mejl.

Flygplatser som har direktflyg till Las Vegas från Sverige

Arlanda flygplats i Stockholm.

Flygbolag som flyger till Las Vegas från Sverige

Air New Zealand och Norwegian har direktflyg från Arlanda flygplats i Stockholm.

Därtill har bland annat bolagen SAS, Thomas Cook Airlines, Swiss, Condor, KLM, Air France, British Airways, United, Delta, American Airlines flyg med mellanlandningar.

Här kan du se vilka bolag som flyger det datumet just du vill åka.

Flygplatser

Las Vegas har en stor internationell flygplats som heter McCarran international airport. Över 100.000 människor rör sig här varje dag. Det finns gott om minibussar som tar dig till ditt hotell och centrum. Kolla på förhand vad som gäller för ditt hotell. De går 24 timmar i dygnet. Resan in till centrum tar ungefär 40 minuter, beroende av trafiken. Ibland kan det gå på 15 minuter. De flesta hotell erbjuder gratis parkering.

Bästa tiden att resa till Las Vegas

Las Vegas är ett resmål du kan besöka året om. Men tänk på att många amerikaner åker till Las Vegas över helgen. Då är priserna många gånger dubbelt så dyra om inte mer. Så satsa därför på en veckodag. Du kommer ändå inte vara ensam. Här är full fart hela tiden, dygnet runt.

En annan sak som kan vara bra att tänka på är att många konferenser, mässor och kongresser hålls i Las Vegas. Kolla på förhand om något speciellt händer när du tänkt åka. Hotellpriserna stiger nämligen också när något speciellt händer i stan.

Så är vädret i Las Vegas

Las Vegas är extremt varmt mitt på sommaren och ganska kallt mitt i vintern, så ur vädersynpunkt rekommenderar vi därför våren som sträcker sig från mars till maj eller hösten som är från september till november. Då brukar temperaturen vara kring 20-30 grader.

Saker att se och göra i Las Vegas

I Las Vegas är det nästan omöjligt att ha tråkigt och det går inte att hinna se och göra allt som staden har att erbjuda. Du får helt enkelt börja med det du tycker verkar mest spännande och sedan återvända gång på gång. Ät gott, gå på någon rolig show, testa roulettebordet och njut av alla lyxiga hotell.

En rolig grej är fontänerna utanför Bellagio som är är ett fascinerande bygge med hundratals olika fontäner som dansar i rytmen till olika välkända stycken. Ett annat häftigt spektakel är vulkanen i en sjö utanför hotellet Mirage. Varje hel timme, kvällstid, får vulkanen utbrott ackompanjerat av mäktiga rytmer. Om man är i Las Vegas längre än några dagar så är en dagsutflykt till Grand Canyon ett måste. Det är precis så spektakulärt som det sägs. Passa även på att besöka Death Valley.

Läs mer

Hotell i Las Vegas - jämför billiga hotell i Las Vegas

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Las Vegas Mccarran

Vanliga frågor

Det finns 3 flygplatser i Las Vegas: Las Vegas Mccarran, Las Vegas Henderson Sky Harbor och Las Vegas North Air Terminal.
Delta, Gulf Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand, GOL Linhas Aéreas, Swoop och Azul Airlines flyger alla direkt till Las Vegas Mccarran.
Den billigaste månaden att flyga till Las Vegas Mccarran är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.