Karta

Flyg till Chişinău

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Chişinău

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Chişinău. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Chişinău. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Chişinău går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Chişinău

Det finns i dagsläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Chişinău

Flygbolag som erbjuder flyg till Chişinău

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Chişinău. Ett flertal andra flygbolag erbjuder flyg till Chişinău med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Chişinău.

Ankomst till Chişinău

Chişinăus flygplats ligger cirka 13 kilometer från centrala Chişinău. Buss nr 30 och minibuss nr 165 kör mellan flygplatsen och centrum. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Chişinăus flygplats.

Bästa tiden att resa till Chişinău

Den bästa tiden för ett besök i Chişinău anses vara mellan april och oktober, under denna period är vädret som bäst.

Vädret i Chişinău

Moldaviens huvudstad har ett inlandsklimat med varma och torra somrar och kalla, blåsiga vintrar. Under sommarmånaderna ligger medeltemperaturen på 25 grader och under vintern är den ofta under noll. Juni och juli är de regnigaste månaderna i Chişinău.

Saker att se och göra i Chişinău

Chişinău är en spännande destination, i synnerhet för den som uppskattar klassisk sovjetisk arkitektur. Bland Chişinăus mest populära besöksmål finns parken Ștefan cel Mare Central Park, stadens triumfbåge och National Museum of History of Moldova. Pushkin House Museum och National Museum of Fine Arts är två andra måsten i Chişinău.

Läs mer

5 hemliga länder i Europa

Hotell i Chişinău

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Chişinău.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Chişinău

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.