Karta

Flyg till Honolulu International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Honolulu

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Honolulu. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Honolulu. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Honolulu går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Honolulu

Inga flygplatser i Sverige har i nuläget direktflyg till Honolulu.

Flygbolag som erbjuder flyg till Honolulu

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Honolulu International. Flera flygbolag erbjuder dock flyg med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Honolulu.

Ankomst till Honolulu

Honolulus flygplats har goda kommunikationer för dig som behöver ta dig till exempelvis centrala Honolulu eller Waikiki. Hickam AFB nummer 19 kör till båda städerna. Taxi är ett annat alternativ. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Honolulu.

Bästa tiden att resa till Honolulu

Den bästa tiden för ett besök i Honolulu anses vara mellan april och juni samt mellan september och december.

Vädret i Honolulu

Honolulu har ett tropiskt savann-klimat med varma temperaturer året om. Under sommarmånaderna ligger temperaturerna på 31-32 grader och under vintern på 27-30 grader. Den regnigaste perioden är mellan oktober till april.

Saker att se och göra i Honolulu

Hawaiis huvudstad är en populär semesterdestination och lockar många som vill uppleva sol och bad i världsklass. Bland Honolulus mest populära sevärdheter och besöksmål finns minnesmärket USS Arizona memorial, shoppingcentret Ala Moana Center och museet Pearl Harbor. Området Diamond Head, stranden Hanauma Bay och Sea Life Park Hawaii är några andra måsten.

Läs mer

5 resor för själen

Hotell i Honolulu

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Honolulu.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Honolulu International

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.