Karta

Flyg till Härjedalen Sveg

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Sveg

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Sveg. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Sveg. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Sveg går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Sveg

Direktflyg till Sveg finns från Stockholm.

Flygbolag som erbjuder flyg till Sveg

Flygbolaget Flexflight erbjuder flyg till Sveg. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Sveg.

Ankomst till Sveg

Härjedalen Sveg Airport, tidigare Svegs flygplats, ligger 4 kilometer nordost om Sveg i Härjedalen. Taxi är ett transportalternativ för dig som behöver ta dig till och från flygplatsen. Tänk dock på att taxi ska bokas i förväg. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Sveg.

Bästa tiden att resa till Sveg

Sveg lockar besökare året om. Under vintern kommer besökarna till Sveg för att njuta av vintersporter och under sommaren för exempelvis vandring.

Vädret i Sveg

Härjedalen och Sveg har ett utpräglat kontinentalt klimat med stora temperaturskillnader mellan sommar och vinter. Under årets varmaste månad, juli, ligger temperaturerna mellan 5-14 grader. Under den kallaste månaden, januari, ligger temperaturerna på mellan -7 till -13 grader.

Saker att se och göra i Sveg

Sveg är en utmärkt destination för dig som uppskattar friluftsliv och vintersporter. Bland ortens och närområdets sevärdheter finns Garbostatyn, Mankellbron och Sagoön. Skidorten Björnriket och Björntrampe vandringsled är två andra måsten.

Läs mer

Sveriges 10 bästa sevärdheter

Hotell i Sveg

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Sveg.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Härjedalen Sveg

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Sveg: Härjedalen Sveg.
Både Flexflight och Jonair flyger direkt till Härjedalen Sveg.
Den billigaste månaden att flyga till Härjedalen Sveg är februari.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.