Karta

Flyg till San Sebastián

Informationen är från april 2017

Hitta billiga flyg till San Sebastian

Letar du efter billiga flyg från Sverige till San Sebastian? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du bara välja din destination och dina resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Prova vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till San Sebastian

När är det bäst att boka ett flyg till San Sebastian? Titta gärna närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Testa vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till San Sebastian från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till San Sebastián. Iberia erbjuder flyg med mellanlandning. Läs mer om flygbolag som flyger till San Sebastian.

Till och från San Sebastian flygplats

Du kan ta dig smidigt från flygplatsen till centrum på cirka 45 minuter med buss. Följande bussar trafikerar sträckan: E20, E21, E23, E28, E27 och E77. En enkelbiljett kostar cirka 20 kronor. Du hittar en taxiparkering utanför flygplatsen. Hyrbilsföretagen Avis, Enterprise, Europcar och Hertz erbjuder alla biluthyrning från San Sebastián flygplats. Jämför hyrbilar på San Sebastian flygplats här.

På San Sebastian flygplats

Ankomsthallen ligger på våning 0 i terminalen. Här hittar du också ett café, hyrbilsdiskarna samt informationscentret. Flygplatsen erbjuder gratis, obegränsad WiFi i hela terminalbyggnaden.

Bästa tiden att besöka San Sebastian

De flesta besökare kommer till San Sebastian under perioden maj-september. Augusti är absolut högsäsong och då kan det bli trångt i staden och på stranden.

Vädret i San Sebastian

San Sebastian har ett milt väder året om och temperaturerna sjunker sällan under 10 grader dagtid. Genomsnittstemperaturen under året ligger på 14 grader och det är som varmast under juli, augusti och september då snittemperaturen ligger på 24 grader. Under perioden november till februari regnar det som mest i San Sebastian.

Se och göra i San Sebastian

Stad, strand och mat och de främsta dragplåstren i San Sebastian. Detta är en perfekt destination både för dig som söker efter en ny weekenddestination och dig som vill njuta av sol & bad. Stranden La Concha i San Sebastian är en av de populäraste stadsstränderna i Europa och svår att missa. Ett annat måste är Monte Urgull som ligger cirka två kilometer från centrum och som bjuder på promenadstråk med riktigt fina vyer, samt en park och en Kristusstaty högst upp. Katedralen i San Sebastian, museet San Telmo och palatset Miramar är några andra sevärdheter i San Sebastian.

Hitta hotell i San Sebastian

Med Skyscanners hotelljämförelse kan du enkelt hitta hotell, lägenheter och vandrarhem i San Sebastian.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära San Sebastián

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.