Karta

Flyg till Casablanca Mohamed V.

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Casablanca

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Casablanca. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Casablanca. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Casablanca går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Casablanca

Direktflyg till Casablanca finns från Stockholm och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Casablanca

Flygbolaget Royal Air Maroc erbjuder direktflyg till Casablanca. Ett flertal andra flygbolag har flyg till Casablanca med mellanlandning. Här är en lista över flygbolag som flyger till Casablanca.

Ankomst till Casablanca

Casablancas flygplats ligger i utkanten av Casablanca. Flygplatsen har en tågstation i ankomsthallen i Terminal 1 med tåg till bland annat centrala Casablanca. Det finns även bussar som kör mellan flygplatsen och Casablancas centrum. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Casablancas flygplats.

Bästa tiden att resa till Casablanca

Den bästa tiden att besöka Casablanca anses vara mellan november och maj. Casablanca lockar dock besökare året om och det anordnas evenemang och aktiviteter under alla perioder.

Vädret i Casablanca

Casablanca har ett Medelhavsklimat med varma somrar och svala vintermånader. Temperaturerna i Casablanca sjunker sällan under 10 grader. Perioden juli till oktober är den varmaste och då är det inte ovanligt med temperaturer på över 40 grader. December är den regnigaste perioden i Casablanca.

Saker att se och göra i Casablanca

Hamnstaden Casablanca är Marockos största stad och har ett stort urval av restauranger och shopping. Bland de populäraste sevärdheterna och besöksmålen i Casablanca finns Hassan II:s moské, Casablancas katedral och nöjesparken Parc Sindibad. Promenadområdet Corniche och köpcentret Morocco Mall är några andra måsten i Casablanca.

Läs mer

5 spännande resmål i Marocko

Hotell i Casablanca

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Casablanca.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Casablanca Mohamed V.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.