Karta

Flyg till Vitryssland

Informationen är från maj 2018

Vitryssland hör inte till de mest besökta destinationerna i Östeuropa, men detta isolerade land är en juvel för den som vill uppleva något alldeles unik. I Vitryssland kan du uppleva ett landskap med pittoreska byar, tjocka skogar och städer så gott som utan reklamskyltar. Huvudstaden Minsk kännetecknas av typisk Stalinistisk arkitektur, rena gator och stora varuhus. I Minsk finns det också gott om restauranger, nattklubbar och barer.

Billiga flyg till Vitryssland

Hitta billiga flyg till Vitryssland med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Vitryssland? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Vitryssland från Sverige

Direktflyg till Vitryssland finns från Stockholm. Flyg till Vitryssland med mellanlandning finns från Göteborg och Malmö. Du kan också ta ett flyg till Vitryssland från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Vitryssland

Flygbolaget Belavia erbjuder direktflyg från Sverige till Vitryssland. Flera andra flygbolag erbjuder flyg till Vitryssland med mellanlandning. Här finns en lista över alla flygbolag som flyger till Vitryssland.

Allmän information om att resa till Vitryssland

Svenska medborgare får vistas i Vitryssland i upp till fem dagar utan visum. Detta gäller enbart vid in- och utresa via Minsk nationella flygplats. Ska du stanna längre, krävs visum. Ditt pass ska vara giltigt i minst tre månader efter det att viseringen löper ut.

Bästa tiden att besöka Vitryssland

De flesta besökare kommer till Vitryssland i januari, april och juni. September är också en populär månad för besök i Vitryssland.

Hur är vädret i Vitryssland?

Vitryssland har ett fuktigt kontinentalklimat. Vintrarna i Vitryssland är kalla och snö är vanligt. Somrarna är svala med medeltemperaturer på 15 till 20 grader. Juli och augusti är de varmaste månaderna.

Saker att se och göra i Vitryssland

Bland de mest populära sevärdheterna i Vitryssland finns slottet Mir, sjön Naratj och den botaniska trädgården i Minsk. Nationalbiblioteket, Belarusian Great Patriotic War Museum och friluftsmuseet Muzeynyy Kompleks Dudutki är några andra populära besöksmål i Vitryssland.

Hotell i Vitryssland

Letar du efter hotell i Vitryssland? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till Vitryssland

Från Till Flygbolag
Stockholm Minsk Belavia, Ukraine International
Köpenhamn Minsk airBaltic

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.