Karta

Flyg till Basel Mulhouse Freiburg

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Basel

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Basel. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Basel. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Basel går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Basel

Direktflyg till Basel finns från Stockholm och Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Basel

Lågprisflygbolaget easyJet erbjuder direkta flyg till Basel. Ett flertal andra flygbolag har flyg till Basel med mellanlandning. Här är en lista över alla flygbolag som flyger till Basel.

Ankomst till Basel

Basels flygplats, EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg, ligger cirka 6 kilometer norr om Basel. Det finns bussar från flygplatsen till bland annat Basel och Zürich. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Basels flygplats.

Bästa tiden att resa till Basel

Basel är en stad som lockar besökare året om. Många kommer hit under vintermånaderna för att njuta av snön. Vid månadsskiftet oktober/november anordnas Schweiz största marknad, Basler Herbstmesse, i Basel.

Vädret i Basel

Basel är en regnig stad med sina i snitt 120 dagar av nederbörd om året. Under sommaren ligger medeltemperaturen på i snitt 20 grader och under vintern på några enstaka plusgrader.

Saker att se och göra i Basel

Basel är Schweiz tredje största stad och känd för bland annat sina många museer. Här finns bland annat det gamla Kunstmuseum, grundat 1661. Bland Basels sevärdheter och besöksmål finns stadens katedral, marknaderna på Markplatz och de romerska ruinerna på Augusta Raurica.

Läs mer

8 måsten i Schweiz

Hotell i Basel

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Basel.

Resor till Schweiz

Fortfarande osäker på vart i Schweiz du vill åka? Jämför resor till Schweiz hos Skyscanner.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Basel Mulhouse Freiburg

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Basel: Basel Mulhouse Freiburg och Mulhouse.
Delta, KLM Cityhopper, KLM, Chair Airlines, Eurowings Europe, Kenya Airways, Air Mauritius och GOL Linhas Aéreas flyger alla direkt till Basel Mulhouse Freiburg.
Den billigaste månaden att flyga till Basel Mulhouse Freiburg är mars.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.