Karta

Flyg till Baghdad Al Muthana

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Bagdad

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Bagdad. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Bagdad. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Bagdad går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Bagdad

Det finns i nuläget inga direktflyg till Bagdad från flygplatser i Sverige eller Danmark.

Flygbolag som erbjuder flyg till Bagdad

Ett flertal flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning till Bagdad. Här är en lista över flygbolag som flyger till Bagdad.

Ankomst till Bagdad

Bagdads internationella flygplats ligger cirka 16 kilometer väster om Bagdad. Det går att ta sig till och från flygplatsen med taxi eller buss. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Bagdads flygplats.

Bästa tiden att resa till Bagdad

Bästa tiden att besöka Bagdad är under perioderna februari till april och oktober till december, detta med hänsyn till vädret.

Vädret i Bagdad

Bagdad har korta, milda och regniga vintrar och långa, mycket varma somrar. Under sommarmånaderna är det inte ovanligt med temperaturer på över 40 grader.

Saker att se och göra i Bagdad

Några av Iraks viktigaste kulturella institutioner finns i Bagdad, exempelvis nationalorkestern och landets nationalteater. Bagdad har också en lång tradition av hästkapplöpning. Bland besöksmålen i Bagdad finns National Museum of Iraq och Mutanabbi Street som är känt för sina många bokaffärer.

Hotell i Bagdad

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Bagdad.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Baghdad Al Muthana

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.