Karta

Flyg till Barbados

Informationen är från maj 2018

Fantastiska stränder, ett världskänt nattliv och en Unesco-listad huvudstad; Barbados är det perfekta resmålet för dig som gillar sol, tropiska vyer och färgglada hus. Denna västindiska ö lockar besökare från hela världen. Tycker du om att snorkla kommer du att älska vattnen här; här väntar både färgglada fiskar och havssköldpaddor. Barbados kök är inspirerat av havet, missa inte landets nationalrätt ”flying fish”.

Billiga flyg till Barbados

Hitta billiga flyg till Barbados med Skyscanner. Prova vårt sökverktyg Hel månad för att hitta de billigaste dagarna att flyga på under en månad. När är det bäst tid att boka en flygbiljett till Barbados? Skyscanners Prisagent meddelar dig när priset på ditt utvalda flyg är som lägst. Skyscanners sökverktyg kostar ingenting och är enkla att använda.

Flyg till Barbados från Sverige

Flyg till Barbados finns från Stockholm och Göteborg. Du kan också ta ett flyg till Barbados från Köpenhamn.

Flygbolag som erbjuder flyg till Barbados

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Barbados. Flygbolaget British Airways erbjuder flyg till Barbados med mellanlandning. Här finns en lista över samtliga flygbolag som flyger till Barbados.

Allmän information om att resa till Barbados

Ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader vid inresa till Barbados. Visum behövs ej vid vistelse i mindre än sex månader.

Bästa tiden att besöka Barbados

Juli och november anses vara den bästa perioden på ett besök i Barbados. Under denna period anordnas bland annat den populära Crop Over Festival.

Hur är vädret i Barbados?

Barbados har ett tropiskt klimat. Medeltemperaturen ligger på 30 grader under hela året.

Saker att se och göra i Barbados

Bland Barbados mest populära sevärdheter och besöksmål finns stranden Carlisle Bay, grottan Harrisons Cave och stranden Sandy Lane. Snorkling, dykning och golf är några av sakerna som du kan sysselsätta dig med på Barbados. Andromeda gardens, Barbados Wildlife Reserve och Dover Beach är några andra måsten på Barbados.

Hotell i Barbados

Letar du efter hotell i Barbados? Med Skyscanner kan du söka, jämföra och hitta ditt drömhotell.

Flyg till Barbados

Från Till Flygbolag
Stockholm Bridgetown British Airways, SAS

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.