Karta

Flyg till Abu Dhabis internationella

Informationen är från april 2017.

Hitta billiga flyg till Abu Dhabi

Letar du efter billiga flyg från Sverige till Abu Dhabi? Låt Skyscanner hjälpa dig! Med vår söktjänst behöver du endast välja din destination och resedatum, så söker vi bland miljontals flyg för att hitta de billigaste alternativen för dig. Testa vårt sökverktyg Hel Månad och se vilka dagar du kan flyga billigast på.

Bästa tiden att boka ett flyg till Abu Dhabi

När är det bäst att boka ett flyg till Abu Dhabi? Titta närmare på vårt verktyg Bästa Tid att Boka för att se hur långt i förväg du bör boka för att få ett så bra pris som möjligt. Prova också vår kostnadsfria Prisagent som meddelar dig när priset på ditt flyg är som bäst.

Flygbolag som flyger till Abu Dhabi från Sverige

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Abu Dhabis internationella flygplats. Se vilka flygbolag som erbjuder flyg med mellanlandning.

Till och från Abu Dhabi flygplats

Det finns fler sätt at ta sig till centrala Abu Dhabi på. Vill du köra på egen hand, hittar du biluthyrningsfirmor i Skypark Plaza, mittemot Terminal 3 och inom bekvämt gångavstånd från terminalerna. Se vilka hyrbilsföretag som erbjuder hyrbil i Abu Dhabi. Taxiparkeringar finns utanför varje terminal och bilar finns tillgängliga dygnet runt. Det går också att resa in till centrum med buss. Dessa bussar avgår från busshållplatser med blå och vita skyltar, den gröna och vita A1-bussen går till stadens centrum på cirka 45 minuter och avgår var 40:e minut.

På Abu Dhabi flygplats

Abu Dhabi flygplats är en full service-flygplats med serviceinrättningar och faciliteter i världsklass. Varje terminal har lounger, det finns bönerum, Sleeping Pods för dig som behöver ta en tupplur, duschar och lekplatser. Flygplatsen har även en VIP-terminal, bank, post, spa och gratis WiFi. Dessutom finns ett stort utbud av både butiker och restauranger.

Bästa tiden att besöka Abu Dhabi

Högsäsongen i Abu Dhabi är mellan december och mars. Denna period lockar många besökare och det är också då som priserna är som högst och trängseln som störst. Perioderna april-maj och september-oktober är två bra alternativ till högsäsongen. Under dessa månader är vädret behagligare och priserna på hotell lägre.

Vädret i Abu Dhabi

Abu Dhabi har ett tropiskt klimat med regn- och torrperioder. Det regnar väldigt lite under perioden januari-mars och är regnfritt under större delen av resterande år. Temperaturerna i Abu Dhabi ligger ofta över 40 grader under dagarna under sommarmånaderna. När det är som kallast blir det drygt 20 grader dagtid. Luftfuktigheten är mycket hög, över 85% under sommarmånaderna.

Se och göra i Abu Dhabi

Abu Dhabi är huvudstad i Förenade Arabemiraten och i emiratet Abu Dhabi och det största av de sju emirat som Förenade Arabemiraten består av. Staden ligger på en ö i Persiska viken. Bland de mest populära besöksmålen finns nöjesparken Ferrari World Abu Dhabi, moskén Schejk Zayed, äventyrsbadet Yas och köpcentret Marina Mall. Emirates National Auto Museum, Saadiyat Island och palatset Qasr al-Hosn är några andra populära besöksmål.

Mer information

Hitta hotell i Abu Dhabi.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Abu Dhabis internationella

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.