Karta

Flyg till Atlanta Hartsfield-Jackson

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Atlanta

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Atlanta. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Atlanta. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Atlanta går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Atlanda

I nuläget finns det inga flygplatser i Sverige som har direktflyg till Atlanta.

Flygbolag som erbjuder flyg till Atlanta

Inga flygbolaget erbjuder i nuläget direktflyg från Sverige till Atlanta. Flera flygbolag har flyg till Atlanta med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Atlanta.

Ankomst till Atlanta

Flyg till Atlanta landar på Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport. Flygplatsen ligger cirka en mil söder om centrala Atlanta. Flygplatsen har en egen tågstation med snabbtåg in till centrala Atlanta. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra bil på Atlantas flygplats.

Bästa tiden att resa till Atlanta

Atlanta lockar besökare året om. Den bästa perioden anses dock vara mellan mars till maj, då vädret är behagligt och då detta är en period då det anordnas många evenemang i staden.

Vädret i Atlanta

Atlanta har ett subtropiskt klimat med fyra tydliga årstider. Somrarna i Atlanta är heta och vintrarna är svala och med ett varierande väder. Genomsnittsteperaturen i juli är 27 grader och i januari ligger den på 6,4 grader.

Saker att se och göra i Atlanta

Atlanta är delstaten Georgias huvudstad och bjuder på många sevärdheter. Bland Atlantas populäraste besöksmål finns Georgia Aquarium, museet World of Coca-Cola och Atlanta Botanical Garden. Centennial Olympic Park och nöjesparken Six Flags Over Georgia är två andra måsten i Atlanta.

Läs mer

Visum till USA: Allt du behöver veta om ESTA och visum

Hotell i Atlanta

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Atlanta.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Atlanta Hartsfield-Jackson

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.