Karta

Flyg till Auckland International

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Auckland

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Auckland. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Auckland. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Auckland går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Auckland

Det finns inga flygplatser i Sverige eller Danmark med direktflyg till Auckland.

Flygbolag som erbjuder flyg till Auckland

Inga flygbolag har i dagsläget direktflyg från Sverige till Auckland. Flera flygbolag erbjuder flyg med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som flyger till Auckland.

Ankomst till Auckland

Aucklands flygplats ligger cirka två mil söder om Auckland. Flygplatsen trafikeras bland annat av bussar till och från centrala Auckland. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Aucklands flygplats.

Bästa tiden att resa till Auckland

De bästa perioderna för ett besök i Auckland anses vara mellan mars och maj och september till november. Aucklands högsäsong varar mellan december och februari och under denna period är både flygbiljetter och hotell dyrare.

Vädret i Auckland

Auckland har ett oceaniskt klimat. De varmaste månaderna är december till mars då temperaturerna kan nå närmare 30 grader. Under årets kallaste månader, juni till oktober, ligger temperaturerna på i snitt 15 grader. Juli är den regnigaste månaden i Auckland.

Saker att se och göra i Auckland

Auckland är en modern storstad med regnskog, naturreservat och varma källor inom kort avstånd. Bland Aucklands mest populära besöksmål och sevärdheter finns Sky Tower, Auckland War Memorial Museum och shoppingstråket Queen Street. Kelly Tarltons Sea Life Aquarium är ett annat populärt besöksmål i Auckland.

Läs mer

10 bästa tipsen för dig som ska resa till Nya Zeeland

Hotell i Auckland

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Auckland.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Auckland International

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.