Karta

Jämför billiga flyg från Karlstad

Billiga flyg från Karlstad flygplats

 

Så tar du dig till flygplatsen

Karlstad flygplats ligger knappt två mil nordväst om Karlstad, vid väg 61 mot Arvika. Du kan ta dig till flygplatsen på en rad sätt; ett alternativ är Flygbuss som körs av Värmlandstrafik vid avgångar till Stockholm Arlanda och Frankfurt Airport. Observera att Flygbussen inte kör vid charteravgångar. Flygbussen kör från Karlstad Centrum och bokas via Värmlandstrafik minst två timmar i förväg. Ett annat alternativ är taxi som kostar cirka 360 kronor från centrala Karlstad.

 

Destinationer

Informationen är från maj 2016

Karlstad flygplats trafikeras av flygbolagen Nextjet, BMI Regional, Lufthansa och Norwegian samt ett antal charterflygbolag. Flygplatsen har 18 avgångar i veckan till Stockholm/Arlanda och 12 avgångar i veckan till Frankfurt Airport. Flygbolaget Norwegian har flyg från Karlstad flygplats till Alicante och Las Palmas (Gran Canaria).

 

På flygplatsen

Karlstad flygplats är en mindre flygplats med en bistro (Bistro Airport) och en gatebar (Kjell&Bolas Rumbar). Varm mat serveras i samband med Norwegians och charterbolagens avgångar. Bistron öppnar minst två timmar innan avgång och serverar lunch vardagar mellan klockan 11.00 och 14.00. I gatebaren finns ett utbud av läsk och romdrinkar.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Karlstad

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.