Sökning

Avresa

Resenärer

Reseklass

Flyg till Rom

Flyg till Rom, den eviga staden som har så mycket att bjuda på att det är sällan man hinner med allt på en semester. Stan är full av imponerande sevärdheter och man kan riktigt känna historiens vingslag när man vandrar omkring.

Kasta ett mynt i Fontana di Trevi, där Anita Ekberg en gång badade i filmen La Dolce Vita; föreställ dig kamperna som en gång hölls på den gamla arenan Colosseum och missa inte Spanska trappan, Forum Romanum och det fantastiska templet Pantheon.

Ett besök i Rom är inte komplett utan att ha besökt Vatikanstaten, som faktiskt är en egen stat – och världens minsta. Här finns påvens residens, Sixtinska kapellet och den vackra Peterkyrkan, som är den mest kända kyrkan i världen.

Att äta gott är inte svårt i Rom, och i gränderna i Trastevere kan man finna bra restauranger, som inte är fulla av turister. La Renella har enligt många Roms bästa pizza och med alla italienare som äter där är det säkert sant. Freni e Frizioni är en trendig bar/restaurang som serverar en jättegod buffé och på exklusiva nattklubbar som La Cabala och hippa La Maison kan man dansa bort alla kalorier man har samlat på sig i det kulinariska Rom under dagen.

Italienare kan inte bara mat; de är också mästare på glass och var hittar man mousserande champagneglass om inte i Rom – hos Giolitti´s på Via degli Uffici del Vicario.

Skyscanner jämför billiga flyg till Rom, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Rom direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Rom.

Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Rom.

mer

Billiga flyg till Rom från:

 Reseguide Rom

Colosseum Rom
Vatikanen Rom
Fontana di Trevi Rom
Rom är en stad utan liknelse och dess långa och imponerande historia är bara en av de faktorer som inverkar på stadens bestående popularitet, med besökare från hela världen. Rom har sedan länge fångat fantasin hos konstnärer, författare och faktiskt alla som någon gång har haft turen att besöka staden; ... Rom stadsguide

 Erbjudanden gällande Rom

Hotell i Rom

 Alternativ istället för flyg till Rom

Google map

 Skyscanners mest sökta...

från 388 kr tur och retur

Bilder av Flickr/troptikmal, Flickr/tropikmal

stäng