Sökning

Avresa

Resenärer

Reseklass

  • Kontrollera pris (nya fönster)
Flyg till Prag

Flyg till Prag

Flyg till Prag, en av Europas mest romantiska städer och full av sevärdheter; som den berömda Karlsbron och Mozartmuseet, inrymt i kompositörens privata hus från 1600-talet. Det finns mycket att se i Prag, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Ströva omkring bland kullerstensgränderna i Gamla stan, som tillsammans med slottsområdet hör till de vackraste kvarteren. Slottet i Prag grundades runt år 880 och är ett av de största i världen. Missa inte heller St Vitus-katedralen som ligger bredvid eller stadshuset Obecni Dum.

Prag är känt för sitt goda öl och de bästa pubarna ligger i Gamla stan, Nya stan och Vinohradykvarteren. Vill man undvika turister kan man bege sig till Zizkov-området, där tjeckerna själva tillbringar kvällarna och pubarna ligger på rad.

Stadens lokala restauranger, som Stoleti i Gamla stan, serverar ofta mastiga tjeckiska kötträtter med knödel och priserna är som regel mycket lägre än i Sverige.

Nöjestemplet Karlovy Lazne är mycket turistiskt men ett bra uteställe och här kan man dansa hela natten. På Lucerna Music Bar uppträder ofta lokala artister och jazzfans bör inte missa Reduta – den bästa jazzklubben i Prag.

Skyscanner jämför billiga flyg till Prag, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Prag direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Prag. Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss hitta de billigaste flygresorna till Prag.

mer

Billiga flyg till Prag från:

 Reseguide Prag

Prags slott
Gamla Stans torg
Karlsbron
Huvudstaden i Tjeckien finns med på UNESCO:s världsarvslista och Prag är en häpnadsväckande stad belägen vid floden Vltava. På grund av sin slående arkitektur har den ofta beskrivits som ett slags friluftsmuseum, som spänner över flera århundraden och blev anmärkningsvärt förskonat under andra världskriget. Med sitt livliga, sociala uteliv och ... Prag stadsguide

från 765 kr tur och retur

 Erbjudanden gällande Prag

Hotell i Prag

Car hire in Prag

Bilder av Flickr/I love butter