Sökning

Avresa

Resenärer

Reseklass

  • Kontrollera pris (nya fönster)

Flyg till Amsterdam Schiphol

Flyg till Amsterdam Schipol Airport (AMS) och upplev hur det är att vara fyra meter under havsytan på torra land. Det tar enbart 20 minuter att ta sig till hjärtat av Amsterdam med tåg, den största staden i Nederländerna.

Den kulturella sidan av Amsterdam glöms ofta bort, men med fler museer per kvadratmeter än någon annan stad i världen, är valet oslagbart. Vissa museer omfattar mindre traditionella ämnen, mer berömda är Van Gogh samlingarna och Anne Franks hus samt museer om sex och marijuana.

På Amsterdams gator tar du dig bäst fram på cykel, vilket är det främsta färdmedlet i Amsterdam tillsamans med båt.

Besöker du Amsterdam under våren är ett besök till någon av Amsterdams tulpanodlingar ett måste.

För mer information om Amsterdam besök Hollands officiella sajt för turister.

Skyscanner jämför billiga flyg till Amsterdam, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Amsterdam direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Amsterdam. Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Amsterdam.

 

mer

Billiga flyg till Amsterdam Schiphol från:

 Reseguide Amsterdam

Kanal Amsterdam
Heineken bryggeriet Amsterdam
The Amsterdam Dungeon
Amsterdam, men sina många kanaler och romantiska atmosfär, omnämns ofta som "Nordens Venedig". Förr i tiden av Amsterdam en handelsstad, och för att vara duktig i affärer krävs det att man ha ett bra socialt nätverk. Detta har gjort att Amsterdam till en öppen och tolerant plats som attraherar människor ... Amsterdam stadsguide

från 708 kr tur och retur

 Erbjudanden gällande Amsterdam Schiphol

Hotell i Amsterdam

Car hire in Amsterdam Schiphol

Bilder av Flickr/yanti.marliana, flickr/_yanti.marliana