Hotell i Palma - Jämför billiga hotell i Palma

Hitta de billigaste hotellen i Palma med Skyscanners hotellsök! Vi söker igenom hundratals hotell och tusentals destinationer världen över.

Skyscanners hotellsök är snabbt, enkelt och bäst av allt det är gratis att använda! Sök och jämför hotell i Palma, boka hotellet genom att klicka dig vidare till hotellets eller resebyråns webbsida. Bläddra igenom våra handplockade hotell i Palma nedan eller använd sökrutan ovan för att ange dina resedatum och låt oss finna de billigaste hotellen i Palma.

Behöver du mer inspiration? Skyscanners stadsguide om Palma ger dig den bästa informationen om vad det finns att göra, vart man bör äta och dricka samt när det är bäst att besöka Palma.

mer

Reseguide Palma

Katedralen La Seu

Kungliga palatset Almudaina

Es Baluard Museum of Contemporary Art

För många är staden bara känd som porten till öns familjevänliga stränder och semesterorter, men Palma är faktiskt en sofistikerad, kosmopolitisk metropol med massor att erbjuda och väl värd ett besök. Det stoltserar med en av de mest välbevarade historiska stadskärnorna i Europa, som överblickas av den berömda katedralen La ...

Bilder av Flickr/escapio, Flickr/UggboyUgggirl