Hotell i Manchester - Jämför billiga hotell i Manchester

Manchester

Manchester är staden nummer ett för fotbollsälskare och pop-fans. Men även sport-och musikhatare har mycket att hämta i Englands tredje största stad. Nöjeslivet både pulserande och varierande och här finns ett stort utbud av butiker och restauranger. När det kommer till hotell finns allt från femstjärniga hotell till enkla pensionat.

Castelfield

Området Castlefield är Manchesters historiska område. Här hittar man både romerska lämningar och fabriker från industrialiseringens början. Det finns mycket att se och göra. Bland annat kan du besöka Castlefield Conservation Area och det romerska fortet, Museum of Science och The Castlefield Gallery. Kvarteret har även många riktigt bra restauranger, barer och hotell.

Gay Village

Manchesters livligaste område med många barer, restauranger och pubar. Tågstationen Piccadilly är dessutom inte långt borta. Utmärkt plats för dig som gillar att äta gott, skåla i öl och klubba.

China town

Manchesters kinesiska stadsdel är en av de största i Europa. Kinesiska toppkrogar ligger sida vid sida med riktiga syltor. Här hittar du även koreanska, thailändska och indonesiska krogar och butiker.

Northern Quarter

Manchesters bohemiska och konstnärliga kvarter, där alltid någonting spännande är på gång. Utbudet av intressanta barer, gallerier och restauranger är enormt. Här behöver du aldrig ha tråkigt eller känna dig syssellös. Ett perfekt området att bo i för dig som tycker om allt unikt och alternativt och platser där nya trender uppstår.  

mer

Reseguide Manchester

Museum of Science & Industry

Canal Street

Manchester Evening News Arena

Manchester är den inofficiella huvudstaden i norra England och Londons främsta rival i form av besöksmål, fina restauranger och kulturellt utbud. På senare år har Manchester skakat av sig sin image som industristad och istället blivit en spännande, kosmopolitisk destination med en livlig gayscen, chica boutiquer, outtröttligt nattliv - och, ...

Bilder av Flickr/escapio, Flickr/Iris Chase