London

Hotell i London - Jämför billiga hotell i London

Hotell i London

Storbritanniens huvudstad är en av världens mest besökta turiststäder. Med sina 13 miljoner invånare är London Europas största metropol och ett av världens största finansiella centrum. London är känt för sitt stora utbud av shopping, nöjen och kultur som årligen lockar miljoner besökare. Omkring 700 000 svenskar besöker Storbritannien varje år och London är i särklass det populäraste resmålet.

Westminster

Bo i centralt belägna Westminster om du vill ha nära till Buckingham Palace, Big Ben och Madame Tussauds som bara är några exempel på sevärdheter som finns att beskåda här. I området finns ett mycket stort utbud av hotell men också vandrarhem, pensionat och bed & breakfast. Westminster är ett utmärkt område för både barnfamiljer och backpackers som önskar bo centralt och prisvärt.

Camden

I bohemiska Camden är det aldrig långt till närmaste bar och inte heller till någon av områdets välbesökta marknader, där den mest kända är Camden Market och där allt från hantverk till kläder och frukt kan fyndas. I Camden finns det gott om matställen och kulturella evenemang. Är du en resenär som uppskattar alternativa livsstilar och inte minst musik är Camden rätt ställe för dig.

Kensington and Chelsea

I trendiga Kensington and Chelsea finns några av stadens främsta sevärdheter och besöksmåsten. King´s Road, Notting Hill och Kensington High Street är några exempel. Det finns över 250 hotell i området varav många fyr- och femstjärniga alternativ för den kräsne resenären som vill ha det bästa London har att erbjuda.

Hackney

Multikulturella Hackney har på senare år utvecklats till en fashionabel stadsdel med många bra restauranger och barer. Hackney är också känt för sina många fina parker, däribland den stora Victoria Park där det under sommarmånaderna anordnas festivaler och andra evenemang. Även parken London Fields, där det under söndagarna hålls marknad, är ett uppskattat besöksmål i Hackney. 

Reseguide London

Sightseeing London

Hydepark London

Harrods London

Levande och genomsyrad av historia, London är en smältdegel av teatrar, femstjärniga hotell, gatumarknader, restauranger Michelin-stjärnor, mångkulturell energi och sevärdheter i världsklass. Men trots kända landmärken och världsberömda turistattraktioner, finns det mycket mer att upptäcka i denna världsmetropol än svarta taxibilar, dubbeldäckare och röda telefonkiosker. Varje resa till staden ger ...

Bilder av Flickr/az1172